måndag 11 april 2016

Påskgodis!

Jag började sy av kvadraterna jag fick i mitt påskägg istället för godis igår. Det var jättekul. Jag hann ju inte färdigt på långa vägar men kom en liten bit i alla fall.Jag upptäckte att jag skulle behöva en bordsyta till när jag syr, detta i alla fall, ofta annars också.

Jag har ett litet skrivbord där symaskinen står och det sågade min man av benen på så att jag inte får ont i ryggen när jag syr. Det verkar bli bra. Får se när ryggen slutat värka denna gången om det känns helt bra med denna höjden.

Sedan har jag en byrå, min mormors, där jag har skärmattan och en byrå min man har byggt om till strykplats. Där brukar jag också ha min laptop stående när jag lyssnar (och tittar lite) på tv favoritprogram på tv när jag syr. Jag har också mönster till den challenge som varar hela året sparade på laptopen så den behöver ha en plats.

Jag får nämna det för min man kanske jag kan få en hylla ut från väggen till laptopen istället.

Idag länkar jag också till Bambis Visa och berätta där man kan hitta mycket fint att sy eller bara vila ögonen på och drömma! Helt klart så fylls den där "Skulle - vilja - göra - listan på varje måndag när man tittar på Bambis egna alster och alla andra som länkar dit.

Önskar er alla en trevlig kväll och vecka!

4 kommentarer:

 1. Tack Titti för din medverkan och inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag nyfiken på hur ditt syrum ser ut! Härliga glada färger du fick i påskägget.
  Rebecka

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara tyger du fått! Varför har man alltid ont om plats i syrummet :)?

  SvaraRadera
 4. Så herlige stoffer! Syns nesten jeg kjenner deilig lukt og smak av frukt og bær når jeg ser de.
  Ja, det er viktig men praktiske løsninger og bord med riktig arbeidshøyde på syrommet. :-)

  SvaraRadera