lördag 15 augusti 2015

Happy Scrappy dag!


Mitt lilla bidrag till Happy Scrappy dagen som bloggen 
https://rutigt.wordpress.com/ och Kate från Australien har kommit på. Den är den 15:e varje månad. Då ska man visa upp något man sytt med enbart scraps. En liten ruta eller ett stort täcke och allt däremellan. 

Vill man vara med ska man skriva en länk på en av deras bloggar, helst någon eller några dagar före den 15:e så lägger de upp en länkning till din blogg den dagen.

Frågan är då vad scraps är?

Jag har sytt denna med rester från min duk jag sydde till Majas Bus-utmaning. Den visade jag i år den 10:e april. Jag har också använt från min beige och rosa/lila scraps-låda och några av de små kvadrater jag fått i gåva från USA som är mig såå kära.

Denna har fått vila ett tag medan jag funderade hur den skulle bli. Nu ska jag bara brodera mitt "skrytmärke" på baksidestyget (mina initialer och -15), kvilta ihop den och kanta med det mörkt lila tyget.

Har funderat mycket på hur jag ska kvilta den men det troligaste blir att jag bara syr en söm en liten bit in i hjärtat för att markera det. 

Är det någon som har andra förslag tar jag tacksamt emot det.

Jag önskar er alla en trevlig lördag. Hos mig skiner solen idag!

2 kommentarer:

  1. Så flott. Ikke lett det der med quilting, men en søm innenfor og en utenfor hjertet skulle bli bra. Skal starte med scraps nå, og melde meg på liste hos Rutigt neste måned. Gøy.

    SvaraRadera